Active and Healthy

Active-and-healthy.com

Active and Healthy er et site dedikeret til sundhed og velvære for alle +55 år, og er udviklet til at generere indkomst via affiliate marketing. Sitet indeholder pt. ca. 10 artikler/ guides med indhold omhandlende diabetes og højt blodsukker, diæter og vægttab samt tandsundhed, og bliver løbende udbygget med ca. 300 artikler/ guides.

Teknik, udvikling & Indhold

Emne & Tekstindhold.

Active-and-healthy.com består indholdsmæssigt af artikler omhandlende diabetes og højt blodsukker, diæter og vægttab samt tandsundhed.

Sitet fremhæver at det at være aktiv og sund ikke er en flygtig beslutning, men et livslangt engagement. Missionen er at bemyndige dig med den viden og de værktøjer, der er nødvendige for at navigere ubesværet i wellness’ komplekse landskab.

  • Motion udgør hjørnestenen i filosofien. Vi taler ikke om anstrengende træninger, men snarere om at finde glæde i bevægelse.
  • At spise rigtigt er endnu et afgørende aspekt af tilgangen, og sitet hjælper med at træffe informerede valg omkring kosten.
  • Lær om de seneste gennembrud, evidensbaserede indsigter og personlige anbefalinger af kosttilskud der forbedrer velværet.