Korrekt Holdning

Korrektholdning.dk

Korrekt holdning er et komplet website, udviklet til at generere indkomst via affiliate marketing. Sitet indeholder ca. 20 undersider med indhold + faste sider.

Teknik, udvikling & Indhold

Emne & Tekstindhold.

Korrekt holdning består indholdsmæssigt af artikler omhandlende kropsholdning, holdningskorrigerende tøj, rygstøtte og rygøvelser.

Vægten af indhold er ca. 1/3 tests af holdningskorrigerende tøj og lignende samt 2/3 rygøvelser fordelt på flere kategorier.

Det holdningskorrigerende tøj er en type beklædning, der støtter op om en bedre kropsholdning ved langsomt at trække skuldermuskulaturen tilbage til det oprindelige og korrekte udgangspunkt.

Tøjet fås både som holdningskorrigerende t-shirt, lændebælte, skulderstøtte og holdningsvest alt efter behovet for korrekt holdningskorrigerende rygstøtte.

Holdningskorrigerende beklædning har en lindrende effekt på smerter og spændinger i ryggen, lænden, skuldrene og nakken.

Ønsker man at korrigere kropsholdningen, vil det have den største langtidsvirkning at kombinere med rygøvelser i form af styrketræning og udstrækningsøvelser.

Rygøvelserne er med til at styrke muskulaturen der støtter op om rygsøjlen.