Hometrainers

Hometrainers.dk

Hometrainers er et site dedikeret til indendørs cykeltræning, og er udviklet til at generere indkomst via affiliate marketing. Sitet indeholder pt. ca. 20 undersider med indhold omhandlende cykeltræning indendørs, og bliver løbende udbygget.

Teknik, udvikling & Indhold

Emne & Tekstindhold.

Hometrainers.dk består indholdsmæssigt af artikler omhandlende valg af hometrainer modeller, tests samt råd om indendørs cykeltræning.
Vægten af indhold er ca. 1/3 omtale af hometrainer modeller og tilbehør, 1/3 cykel hometrainer tests samt 1/3 råd om indendørs cykeltræning.

Den indendørs cykeltræning oplever et løft i disse år med fremkomsten af den interaktive Smart hometrainer.

Den moderne hjemmetræner kan tilsluttes computere, tablets eller smartphones via Bluetooth, hvor der kan benyttes interaktive træningsprogrammer og apps. Det giver brugeren mulighed for at køre på kendte ruter i forskellige lande samt virtuelle ruter designet med flade veje, kuperet terræn eller bjerge.

Der skabes automatisk modstand via elektromagneter, der bremser baghjulet i forhold til stigningsprocenterne i terrænet. Træningsappen sender løbende data om stigningsprocenterne til hometraineren, som så omgående varierer modstanden.

Cykeltræningen kan foretages uafhængigt af vejret og på alle tider af døgnet. Det giver en klar fordel i en travl hverdag, og samtidig kan der trænes målrettet med programmer, der øger udholdenheden, konditionen samt blodomløbet.

Det kan dog være en omfattende øvelse at finde den rigtige hjemmetræner, og her kan Hometrainers bidrage til at vælge den rigtige model via guides og vejledning.